Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Avcılar'da inşaat malzemeleri satan bir işyerinin palet deposunda yangın çıktı. Çevresindeki işyerlerine de sirayet eden alevler, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı.

Olay, saat 01.15 sıralarında, Tahtakale Mahallesi, Eski İstanbul Caddesi üzerinde bulunan depoda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangının büyümesi üzerine vatandaşlar itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine Avcılar, Başakşehir, Bakırköy, Şişli ve Bayrampaşa ilçelerine bağlı itfaiye ekipleri geldi. Bu sırada alevler 4 işyerine daha sıçradı. Cadde polis ekiplerince kapatıldı, trafik akışı durduruldu. Civarda bulunan bir benzin istasyonunda da güvenlik tedbirleri alındı. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından kontrol altına alındı.

Görgü tanığı bir vatandaş, "Yangın mahallinde bulunan depolar kül oldu, içerideki bir iş makinası ve TIR’da maddi hasar var. Bir anda paletlerden çıktı. Aniden parladı. Ne olduğunu anlamadık. Daha sonrasında elektrik telleri diğer dükkânlara düşünce o taraflara da alev sıçradı” dedi.

İTFAİYE ERLERİ YANGIN MAHALLİNDE SAHUR YAPTI

Yangının sahur saatlerine denk gelmesi nedeniyle itfaiye ekipleri alevleri söndürdükten sonra yemeklerini olay yerinde yedi. Gökyüzünü yoğun duman kapladığı görüldü. İtfaiyenin soğutma çalışması devam ederken olay yerine tedbir amaçlı ambulanslar da bekletiliyor.

Editör: TE Bilisim