Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Gaziosmanpaşa'da halk otobüsüne kurşun isabet etmesi sonucu bir kişinin yaralandığı olayda kurşunun askeri alandan geldiği ileri sürüldü. Mermi isabet eden otobüsün sahibinin avukatı Fırat Epözdemir, olayla ilgili bir failin tespit edildiği yönünde duyum aldıklarını belirtti.

Trafik Müşavirliği yapan Şükrü Akpınar’a Rami'den Sultangazi'ye gitmek üzere Mecidiyeköy-Cebeci Mahallesi seferini yapan özel halk otobüsünde kurşun isabet etmişti.

Olaya ilişkin görüntüler bugün basına yansıdı. Kurşun isabet eden otobüsün sahibinin avukatı Fırat Epözdemir, olayla ilgili soruşturma yürüdüğünü kaydetti. İlk gün kurşunun askeri bölgeden gelmiş olabileceğini söylediklerini ifade eden Epözdemir, “Mevcut görüntüleri izlediğimizde bizim ilk gün söylediğimizi doğrular nitelikte. Yani yüzde 99.9 askeri bölgeden bu silahın sıkıldığı yönünde. Zaten bugün itibariyle öğrendimize göre askeri savcılıgın bilgi ve belgeleri aldığı, bu konuda bir failin tespit edildiği yönünde. Bu tabi duyumdan ibaret.” dedi.

Yaralanan Akpınar’ın bir an uyandığını ve vücudunu dikleştirdiğini belirten Epözdemir, “Bu sırada mermi çekirdeği geliyor. O uyur vaziyet devam etseydi çok daha kötü sonuçlar netice verirebilirdi.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim