Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
 Gümüşhane Dernekler federasyonunun Beykoz Sosyal tesislerinde düzenlediği 15 Temmuz öncelikli hemşeriler istişare toplantısına seçkin bir topluluk katıldı.

Gümüşhane bürokrasisi Vali il ilçe belediye başkanları Gümüşhane milletvekilleri ve çok sayıda iş adamı ve dernek başkanı katıldı.

Hiç bir muhalefetten siyasi parti isminin okunmadığı ya da davet edilmediği toplantıya iktidar partisi damgasını vurdu.

Geceden Gümüşhane'ye ait güzel haberler sevindirici gelişmeler duyduk bunları takip etmeye devam edecek ve destek vermeye devam edeceğiz lakin Milletvekili Osman Akgül'ün muhalefet liderlerini dillendirmese sanki ülkede tek parti var sonucu çıkabilirdi.

Gümüşhane'nin sevip saydığı medya patronu Aydın Doğan'ın 15 Temmuz gecesindeki darbe karşıtı tavrının CNN TÜRK te sunucu Hande Fırat'ı yüreklendiren ve Cumhurbaşkanı Erdoğanı cep telefonu ile canlı yayına alan ve adeta darbe sürecini tersine çeviren bir an olarak ülke tarihine geçen o meşhur konuşmanın arkasında Hande Fırat'a espiri ile düğününde hediye espirileri ile teşvik edenin Aydın Doğan olduğu ortaya çıktı.

Hatta gecede söz alan her konuşmacının "emice" diye söz etmesi hatta Hasan Pirin Aydın Doğan'ı 15 temmuz akşamının kahramanı ilan etmesi adeta bir hakkın teslimi yiğidin hakkını yiğide vermek olarak değerlendirildi.

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aydın Doğan arasında yaşanan talihsiz polemikte oradaki siyasi fiğürlerin Doğan hakkındaki sözlerini hatırlayınca adeta sòz sahipleri adına utandık. Gerçekten bazen büyük lokma yeyip büyük laf edince o lafların altında insanlar ezilip büzülmek zorunda kalıyorlar işte bu istişarede bunu gòzlemledik.

Bazen güç önceliğine göre yaranmak için edilen laflar yeri gelip altından kalkilamayan kaya oluyor bu duygusal ortam orada ilgililerin yüzlerine yansıdı. Aydın Doğan'a yoğun ilgi ve bol alkış adeta rövanşı aldığının ispatı ve hemşerilerinin Aydın Doğanı sevdiğinin ispatı olarak hafızalara kazındı.


Editör: TE Bilisim