Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
Polisin daha önceki pankartları indirmesinin ardından CHP Aydın il binasına bu sefer de içi dolu para kasası, para sayma makinası ve ayakkabı kutuları olan pankart asıldı. Pankartta, dolar simgesinin yanında “Halk yolsuzluğa sessiz kalmayacak” yazıldı.

CHP Aydın il binasındaki eski dört bakanın maskeli fotoğraflarının yer aldığı 'yolsuzluk ve rüşvet pankartı' mahkeme kararıyla indirildi. Polis, pankartla parti binasından ayrıldıktan sonra bu kez de binaya dört eski bakan ile birlikte Bilal Erdoğan'ın da maskeli resminin yer aldığı "Çekin ellerinizi bu halkın üzerinden" yazılı pankart asıldı. Bu pankart da savcılık talimatıyla kaldırıldı. Polis, CHP Aydın İl Binası önüne getirdiği özel vinçle pankartı indirdi. Binaya bu sefer de içi dolu para kasası, para sayma makinası ve ayakkabı kutuları olan pankart asıldı. Pankartta, dolar simgesinin yanında “Halk yolsuzluğa sessiz kalmayacak” yazıldı. Polisin yeni açılan pankartı da görüntüleyip parti önünden ayrıldığı öğrenildi.

Pankart kriziyle ilgili sosyal medyadan açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, “CHP Aydın il binasındaki pankartı yasadışı emirle indirten savcı telefonlara çıkmıyor. Ne kadar saklanacaksınız? Akıllara zarar! Bütün devlet soyguncuyu korumak için seferber olmuş! Zorbalar devletinin resmidir. Zorbalığın bütün ortakları hesap verecek” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim