Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Bursa’da bir oğlu olduğu gün, 13 yaşındaki oğlunu trafik kazasında kaybeden acılı annenin dramı yürek burktu. Dün akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Şirinevler girişinde meydana gelen trafik kazasında 13 yaşındaki Süleyman Alnıdelik, hayatını kaybetti.

Yoldan karşıya geçmeye çalışan Emek İlköğretim Okulu Orta 8 H sınıfı öğrencisi Süleyman Alnıdelik, Taner B. idaresindeki 34 RNG 51 plakalı minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Süleyman Alnıdelik'in, trafik kazası geçirdiği aynı gün ise yeni bir erkek kardeşi dünyaya geldi. Bugün, arkadaşlarının da katıldığı cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanan Süleyman Alnıdelik, geride hüzünlü bir anne ve hikaye bıraktı.

Bir günde önce mutluluk, ardından evlat acısını tadan anne Kezban Alnıdelik, 13 yaşına kadar büyük sıkıntılarla büyüttüğü oğlunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Yaşadığı acı ile ilgili Cihan Haber Ajansı'na açıklamada bulunan acılı anne Kezban Alnıdelik, bir günde iki duyguyu birlikte tattığını belirterek, “Hem acıyı hem de mutluluğu bir arada tattım. Ben sabah ameliyattan çıktım, öğlen oğlum okul çıkışı dedesi ile birlikte beni görmeye geldi. Yemek yemiş, oynamaya giderken orada üst geçit yok, lamba yok. Burada üst geçit yok, okula giderken hep buradan geçiyorlar. Burası çok tehlikeli. Kentsel dönüşüm oldu diye buraya üst geçit yapmıyorlar. Kentsel dönüşüm olacak diye o zamana kadar herkes mi ölecek.” dedi.

AYNI YERDE 5 ÖLÜM

Aynı yerde 5 çocuğun trafik kazasında hayatını kaybettiğini belirten acılı anne Alnıdelik, “Bizim çocuklar buradan 5 dakikada okula giderken, diğer lambaları dolanınca yarım saat yürümeleri gerekiyor. Sabah 5. sınıfta, bir ders önce gittikleri için o zaman da köpekler burada çocuklarımızı korkutuyor. Mağduruz, burada 5 çocuk öldü. Geçen gün komşumun oğluna araba çarptı ve kolu kırıldı.” şeklinde konuştu.

Allah'tan gelene razı olduklarını, ancak üst geçit yokluğunda kusur gördüklerini belirten Kezban Alnıdelik, “Aynı gün Süleyman’ın küçük kardeşi dünyaya geldi. İsmini ‘Yaser’ koyacaktık ama ağabeyi ‘Yusuf’ ismini çok seviyordu o yüzden ‘Yaser Yusuf’ koyduk. Dün hastaneye geldi, ziyaret etti, hatta ben ona, ‘Sana çok benziyor Süleyman dediğimde çok sevindi. Bana ‘Anne kardeşim ne zaman büyüyecek’ diye soruyordu. Bu, ona çok benziyor.” diyerek gözyaşı döktü.

Acılı baba Ramazan Alnıdelik ise üst geçit olmamasını eleştirerek, “Burada üst geçit olmadığı için bir çok insanın canı yanıyor. Acilen buraya üst geçit yapılmalı.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim