Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Ankara’da bir lokantaya yemek yemeye giden üç kişilik aile ile işyeri sahibi arasında çıkan ‘ayranım ekşi’ tartışması kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada bir kadın yaralanırken, polis tarafları ayırmak için biber gazı kullanmak zorunda kaldı.

Olay, öğle saatlerinde Altındağ ilçesi Aksu Caddesi’ndeki bir lokantada meydana geldi. Taha Çökmez, annesi Münevver Çökmez ve babası Bayram Çökmez’le yemek yemek üzere lokantaya girdi. Sipariş veren aile içecek olarak ayran istedi. İddialara göre, Taha Çökmez ‘ayran ekşi’ diyerek, değiştirilmesini istedi. Daha sonra işyeri sahipleri ile aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. İhbar üzerine bölgeye polis ekibi sevk edildi. Tarafları ayırmakta zorlanan polis memuru biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Ekipler, ayrıca olay yerine takviye polis ile ambulans istedi. Takviye polislerin gelmesiyle taraflar yatıştırıldı.

KADINLAR GÜNÜ SONRASINDA ŞİDDET DURMADI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sonrasında yaşanan olayda anne Münevver Çökmez, yüzüne aldığı darbeyle yere yığıldı. Kadını kaldırımda yatar halde gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yaralanan kadına ilk müdahale kaldırımda yapılırken, oğul Taha Çökmez annesini uyandırmaya çalıştı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olaya karışan taraflar ise polis eşliğinde karakola götürüldü.

Lokantaya yemek için geldiklerini anlatan Taha Çökmez, “Ayranı beğenmedik, ekşiydi. Servisi de güzel yapmadılar. Biz de derdimizi anlattık. Birden bire saldırdılar. Anneme ve babama saldırdılar. Döner bıçağıyla saldırdılar, sonra polis geldi. Biber gazı sıktı.” dedi.

Editör: TE Bilisim