İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Bolu’da görev yapan 36 yaşındaki öğretmen Orhan Kahraman’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi öğrencilerini yasa boğdu.

        Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde görevli edebiyat öğretmeni Orhan Kahraman için görev yaptığı okulda tören düzenlendi. Törene, Kahraman'ın ailesi, meslektaşları ve öğrenciler katıldı. Öğretmenin cenazesi, okul önünde gerçekleştirilen törenin ardından Kalıcı Konutlar Mahallesi Camii'ne götürüldü. Kahraman'ın cenazesi, burada kılınan namazın ardından toprağa verildi.

        Kaza, geçtiğimiz cumartesi günü meydana geldi. Öğretmen Nurhan Tağcı yönetimindeki otomobil, Yaşamkent Mahallesi'ndeki evinden ayrılan Orhan Kahraman ve öğretmen arkadaşı Serkan Kartallıoğlu'na çarptı. Yaralanan öğretmen, 112 Acil ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Orhan Kahraman, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Orhan Kahraman'ın babasının da aynı yaşta trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim