Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
 Ülkücünün bağımsızı bağımlısı eskisi yenisi olur mu? Her seçim döneminde utanç kareleri olarak izlediğimiz bu tablo, son kullanım tarihine tabi, kirli beklentileri ve pazarlıkları yansıtan, siyaset kurumunun güven bunalımının tipik bir göstergesidir. Buna ihtiyaç duyan koltuk avcılarının, PKK ile görüşmelerin karşı tarafındaki müzmin manevra teşebbüsünün yansımasıdır.

Ülkücülerin ilk ve tek partisi milliyetçi hareket partisidir.Ülkücülük son kullanım tarihine tabi dolgu malzemesi değildir. Haysiyet şeref onur siyasi ahlak sahibi insanlar böyle bir yola teşebbüs ve tevessül etmezler.

Referandumda bu tartışmaları esefle izledik o gün bir çok insan kendi beyanından rahatsız ve pişmanlık içindedir. Bulaşık bezi gibi kullanılıp attılar diye feryat eden aldatıldığını söyleyen binlerce insanın ifşaatını ibretle izliyoruz.Bugünde bu ikiyüzlü vefasızlık gösterenler buhar olup uçarlar.

Milletin yüzüne bakmaya utanırlar ama bunu hiç bir önemi olmaz. Bu manevra cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik, ülkücü tabanda kafa karışıklığı meydana getirmek isteyen, utanç verici bir anlayıştır. Bu durum seçim tarihi ile sınırlı ısmarlama bir projedir.Bu teşebbüs ne ilk nede sondur, benzeri olayları yıllarca yaşayan bu hareket mensuplarının hafızası izin vermez ve bunlara karnı toktur. Asıl üzücü olana bu siyasi münafıklığın utanç verici boyutlara taşınmasıdır.Koca adamların kendilerini dev aynasında gören eski ülkü devi eskilerinin ne kadar hafif basit ve ikbal cücesi olduğunu kendi adlarına utanarak izliyoruz.

Yüzlerinin derisini izlemekten haya ediyoruz.Üç kuruşluk ikbal servet şöhret makam beklentisi için böyle davranmaya değer mi? Ülkücülüğü camia ile alakası olmayan birisi tarif etse bunların ilkesizliği karşısında midesinde ne varsa çıkarır. Ülkenin Şehitlerin katilleri ile PKK lı militanlarla nasıl bölünmenin eşiğine getirildiğini,Öcalan'ın nasıl yükselen değer olduğunu ve bunun sorumlularına nasıl çanak tutulduğunu göremeyen basiret feraset ve vefa yoksunlarına sözün bittiği yerdeyiz. Hiç utanma sıkılma arlanması olmayanların ikiyüzlülüğü bağımsız ülkücülük mü olmuştur? Ama artık yel kayadan hiç bir şey götüremez ülkücüler yediden yetmişe hareketin emrinde Ekmel beye oy verecektir.Bu manevralar artık tutmaz bu alemde başka kapıya yürüyün vicdan merhamet yoksunu zavallılar

SABRİ ŞENEL
Editör: TE Bilisim