En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
 Bahçeli, MHP ve HDP'nin içinde olduğu bir koalisyondan bahseden Kılıçdaroğlu'na "sivri zekalı" dedi.

Bahçeli, kent merkezindeki düğün salonunda partililerle yaptığı toplantıda, Çankırı'da çok iyi karşılandığını söyledi.

''ÖYLEYSE ANA MUHALEFET SEN OL DİYORLAR''

7 Haziran'daki seçimin ardından koalisyon modellerine değinen Bahçeli, "AKP-CHP koalisyonu olabilir. AKP-HDP kurabilir. 'Öyleyse 80 milletvekiliyle temsil edilen MHP ne yapacak?' dediğinizde şöyle bir şey çıkıyor. Çözüme yandaş olanların bir araya geldiği yerde milletimiz diyor ki 'Baştan beri çözüme karşısın, Mecliste de çözüme karşı duracak olan sensin, öyleyse ana muhalefet sen ol' diyorlar" değerlendirmesinde bulundu.

Partisinin vatan sevgisiyle yoğrulduğunu belirten Bahçeli, bazı kesimlerin partisinden korktuğunu anlattı.

KILIÇDAROĞLU'NA KOALİSYON TEPKİSİ

"Öyle bir tarihi hata yapıp MHP'ye fırsat tanırsak, bizi değirmende buğday gibi öğütür, alayımızı un gibi ülkeye savurur' diyorlar" ifadesini kullanan Bahçeli, şunları kaydetti:

"O zaman MHP'yi de bir şekliyle dahil edelim. Nasıl dahil edeceksiniz? Yüzde 40 ile Adalet ve Kalkınma Partisi oy aldı. Yüzde 60 da CHP, MHP ve HDP aldı. Bir tarafta 40 var, bir tarafta 60 var. 'Adalet ve Kalkınma Partisinden kurtulmak istiyorsak, bu yüzde 60'ı blok haline getirelim, yüzde 60'tan iktidar olabilir' dendi. Acaba olabilir mi? Sayın Kılıçdaroğlu, sen MHP'yi HDP mi zannediyorsun? HDP ile MHP'yi bir araya getirecek o sivri zekanla MHP'nin varlık sebebini sıfırlandırmayı mı düşünüyorsun? Gazetelerde var. 'Sayın Kılıçdaroğlu, başbakanlığı önce Sayın Bahçeli'ye vermeyi düşünüyor' diyor. Ortada hükümet kurma görevi yok, hükümet yok, herhangi bir sorumluluk yok, oluşmuş 60'lık bir blok yok. Vatan sevgisiyle vatan ihanetinin bloku olur mu? Biz neyiz? Biz çocuğuz onlara göre. Çin'den gelen oyuncaklar gibi bir başbakanlık maketi yaparlar, verirlerse biz de ona kanarız. Öyle mi Kılıçdaroğlu?"
Editör: TE Bilisim