Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği’nin yönetici ve üyelerinden oluşan bir heyeti kabul etti. Görüşmede terör sorununa da değinen Bahçeli, İmralı görüşmeleri üzerinden hükümeti eleştirdi.

    Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı M.Nezih Allıoğlu ve yönetim kurulu ile üyelerden oluşan heyet, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Genç girişimcilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bahçeli, Türk ekonomisinin gelişimi için özel sektörün önemli rol üstlendiğini, onun için de daha fazla genç girişimciye ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

    Görüşmede, İmralı görüşmeleri de gündeme geldi. Hükümetin, terör politikasını eleştiren Bahçeli, yalnızca iç etkenlerin değil, dış etkenlerin de bölünmeye zemin hazırladığını söyledi. GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu da iş dünyası olarak en büyük arzularının, akan kanın durması, Türkiye'de barış ve kardeşliğin hakim olması olduğunu vurguladı.

    Yine derneğin faaliyetleri hakkında Bahçeli’ye bilgi veren Başkan Allıoğlu, güçlü Türk ekonomisi için girişimcilere büyük ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Girişimciliğin önünün açılması için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Allıoğlu, GGYD’nin etkinliklerinde MHP’lileri de aralarında görmek istediklerini kaydetti. Allıoğlu, ülke ve kent ekonomisinin gelişmesi için siyasetçilerin ve iş dünyası temsilcilerinin birlikte hareket etmesinin önemine değindi.

    Görüşmenin sonunda Başkan Allıoğlu, Bahçeli’ye plaket sundu. Daha sonra hatıra fotoğrafı çektirildi.
Editör: TE Bilisim