İl başkanlarını önceki akşam Genel Merkez’de olağanüstü toplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, adeta seferberlik ilan etti. Bahçeli, toplantıda her il başkanına, bölgesiyle ilgili hataları içeren raporlar verdi.

Edinilen bilgiye göre raporda şehir şehir sandığı terk etmiş görevliler ve sıfır çekmiş sandıklar tespit edildi. Teşkilatlara imece usulü seçimlere hazırlanın çağrısı yapan Bahçeli, “1 Kasım seçimlerinde eski liste mi geçerli olacak ya da yenilenecek isimler olacak mı MYK’da kararlaştırıp size bildireceğiz” diye konuştu.

Bahçeli’den fıkra

Bahçeli, toplantının sonlarına doğru, Türkiye’ye duyduğu sevdayı ve AKP ile HDP arasındaki gizli sevdayı bir fıkra anlattı.

Bahçeli’nin Adana şivesiyle anlattığı fıkra ise şöyle:

İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı

“Adana’da delikanlının biri, meslek lisesinden genç bir kız sevmiş. Delikanlı, genç kızı görür görmez evliliği kafaya koymuş. Babasına kızı ne kadar sevdiğini anlata anlata bitirememiş. Babası da hele kızı bir görelim demiş. Kızın da lakabı Adana’da Kara Kızmış. Meslek lisesinin karşısında babası-oğul, genç kızı beklemeye başlamış. Genç kız okul çıkışı karşı kaldırımdan yürürken, baba oğul da kıza yönelmiş. Babası oğlunu dürterek, ’Oğlum, biz kıza gidiyoruz ama kızın haberi var mı?’demiş. Oğlu da şöyle cevap vermiş: ’Baba sus sus, ben Allah’tan bile saklıyorum. Kızın nereden haberi olsun. Ben onu o kadar seviyorum ki ona bile söylemiyorum.”

Editör: TE Bilisim