Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İmralı ile yapılan görüşmelerde Türkiye'nin bölünmesi için pazarlık yapıldığını savundu.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde partisinin aday tanıtım toplantısına katılan Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'a yüklendi.

Bahçeli şunları söyledi; "Türkiye ve Türk milltenin müzakere edilmesi şaşırtıcı görülmemelidir. Çünkü Türk milletine düşmanlık hiç bitmemiştir. Bugünkü ortamda değişik araç ve yollarla birliğimiz beraberliğimiz aşındırılmak istenmektedir. Bunlar son derece acıklıdır. Sanal çözüm ve barış sözleriyle ip ucunda derin ve uzun uçurumu İmralı canisi ile geçmeye çalışan Başbakan yanlışın içine gümülmüş gitmiştir. Çözümden neyin umulduğu, neyi beklediği tam açıklığa kavuşturulamamıştır. Başbakan Erdoğan İmralı canisi ile ne görüşmekte. Nelerin pazarlIğını yapmaktadır. Türk milletinin nasıl bölüneceğini mi konuşmaktadır. Başkanlık sistemini müştereken nasıl kuracaklarından mı bahsetmektedirler."

Editör: TE Bilisim