İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter'dan gündemi değerlendirdi.

İşte Bahçeli'nin o tweetleri :

 - Hepinize hayırlı akşamlar.
- Zorluklarla başa çıkmanın kolay bir yolu vardır; o da korkusuzca içinden geçmek, cesur bir şekilde üstüne üstüne gitmektedir.

- Zor ve sıkıntılı dönemler bir bakıma manevi mükafattır. Gelişme ve büyümenin tılsımı zor zamanlarda gizlidir. Mesele bunun farkına varmaktır

- Ülkülerini sağlam şekilde belirlemiş olan kimseler için her engel bir fırsat, her sorun bir imkan hazinesidir. Marifet bunu görebilmektir.

- Nasıl ki ele diken batmadan gül toplamak mümkün değilse, cesaret göstermeden, dirayetli olmadan yokuşlar da tırmanılamayacaktır.

- Hiçbir zaferin basit bir yolu, ucuz bir fiyatı yoktur. Mücadele ede ede, çile fidesinden umut çiçekleri açtırarak hedefe varmak mümkündür.

- Yeter ki inanalım, yeter ki aşkla isteyelim; bakın o zaman zifiri karanlıkta bile gök kubbemizde yol gösteren bir hilal ışığı parlayacaktır.

- Atalarımız boşuna söylememiş: “Keskin bıçak olmak için çok çekiç yemek gerek.” Çekiç safhası tamam, sırada keskin bıçak olmak var.

- 1 Kasım seçiminin üzerinden yaklaşık iki haftalık bir süre geçti. İstikrar ve huzur gelecek diyorlardı, ne gezer, yine kan, yine acı geldi.

- Şehitler yürekleri kavuruyor. Dün; Uzman Çavuş Selim Vural’ı, J.Başçavuş Ahmet Çelik’i, Uzman Onbaşı İbrahim Bağcı’yı teröre kurban verdik.

- Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimize, silah arkadaşlarına ve kederli ailelerine başsağlığı temenni ediyorum.

- 1 Kasım’da terör sandığa gömülmüştü, Türkiye düşmanlarına diz çöktürülmüştü. Öyle ya, uzayı zapt ettik, Jüpiter’e de saray diktik.

- Nasılsa yalan diz boyu, inananlar haddinden fazla. İstikrar diyenler, Kobani’ye çevrilmeye çalışılan Silvan’da hala üç mahalleye giremedi.

- Birileri milletin aklıyla oynuyor ve aldatmada ustalaşmakla kalmıyor, herkese yutturmaya çalışıyor. Kör gözünü açtı artık, uyku dönemi bitti

- Manisa’da başörtülü bir hanımefendiye kelepçe takıp, sonra pardon diyerek başı açık hanımları tahkir edenlerin boyaları dökülüyor.

- Şimdi de Antalya’da G-20 toplantısı yapılacak. İnsanlık terörden kırılıyor, Paris’in içine Şam kaçıyor, beyefendiler ise başka alemde!

- Antalya’da golf arabasına binip gösteri yapanlar Türkiye’yi çoktan dolmuşa bindirdi, dolduruşa getirdi. Her taraf doldu ak Toros.

- Terörün vatanı, milliyeti, dini, inancı, mezhebi, kimliği yok derler. Doğrudur. Ama terörün sahibi, himaye edeni bal gibi, buz gibi vardır.

- Gaziantep’de, Diyarbakır’da, Suruç’ta ve Ankara’da terör nice canlara kast etmişti. Malumdur, terörün ağır faturasına hala katlanıyoruz.

- Fransa’da dün akşam altı ayrı noktaya yapılan saldırıda yüzlerce insan öldü ve yaralandı. Bu menfur saldırıyı şiddetle lanetliyorum.

- Fransa halkına taziyelerimi bildiriyorum. Terörden yalıtılmış, soyutlanmış, korumaya alınmış güvenli hiçbir yerin olmadığını da düşünüyorum.

- Terörü politik bir enstrüman, küresel ve bölgesel bir dizayn vasıtası olarak kullanan ülkelerin bu hazin tablodan ders almasını umuyorum.

- İnsanlık teröre müşterek refleks geliştirip aynı cephede buluşamazsa, geleceğin dünyasını azılı katillerin tayin edeceğini görelim, bilelim.

- Şunu da unutmayalım ki, güç olan kahramanca ölmek değil; kahramanca yaşamaktır. İnsanlık huzur bulsun, ama Türk milleti de payidar olsun.

Editör: TE Bilisim