İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sinema ve tiyatro sanatçısı Zeki Alasya’nın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. Bahçeli'nin taziye mesajı şöyle:
 
"Türk sinemasının gülen ve ahlaklı yüzü, Türk tiyatrosunun başarılı ve zirve ismi Sayın Zeki Alasya’nın ani vefatı milletimizi derinden üzmüştür.
 
Merhum Alasya milyonların gönlüne girmiş, usta oyunculuğu, sade ve gösterişten uzak hayatıyla taraflı tarafsız herkesin takdir ve sevgisini kazanmıştır.
 
“Zeki-Metin” filmleriyle büyüyen bir nesil, bu güzide sanatçıların şefkati, hoşgörüyü, yardımseverliği, dostluğu ve duygusal yakınlığı mizahla buluşturarak anlatmasını elbette hafızalarından hiç çıkarmayacaktır.
 
Merhum Alasya geride onca hatıra, onca iz ve eser bırakarak ebediyete vasıl olsa da, milletimizin vicdanında ve aklında her daim şükranla anılacaktır.
 
Aziz milletimizin kalbinde yeri dolmayacak muhkem bir köşk edinen Sayın Zeki Alasya’ya Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.
 
Acılı ailesine, büyük milletimize, sevenlerine, Türk sinema ve tiyatro camiasına sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun diyorum."

Editör: TE Bilisim