Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!
 MHP'nin, devletle milletin kaynaşması, milli değerler ve bin yıllık kardeşliğin teminatı olduğunu söyleyen Bahçeli, şunları kaydetti:
"Milliyetçi Hareket, Türkiye'nin bölünmesine, değerlerin yok edilmesine ve milletin kardeş kavgasına sürüklenmesine hiçbir şart altında izin vermeyecek. Vatandaşların, 7 Haziran'da oylarını Milliyetçi Hareket Partisine vermesini istiyoruz. Sandık önüne gittiğinizde tarihi bir tercih yapacaksınız. Eminim ki huzur için, emniyet için, barış için 'MHP'ye evet' diyeceksiniz. AKP'ye oy veren kardeşim, ülkemiz kötüye gidiyor. Artık siyasi taassup ve tarafgirlikle hareket edecek vakit kalmamıştır. AKP, aldığı oyları kötüye kullanmış, Türkiye'yi enkaza çevirmiştir. CHP'ye oy veren vatandaşlarım, çağrım sizleredir, bu defa bizimle yürüyün."

"Her şartta da yürüyeceğiz"

Bahçeli, Çin sarayını basan Kürşad, Bizans surlarına üç hilali asan Ulubatlı Hasan için, Türkmen destanı bitmesin, Türk nefesi kesilmesin diye, tuzakları bozmak için yürüdüklerini belirterek, "Her şartta da yürüyeceğiz" dedi.

Kendileri varken küresel ayak oyunlarının amacına ulaşamayacağını anlatan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket Partisi, zedelenen, aşağılanan, hor görülen milli ahlak ve şerefin yolcusudur. Milliyetçi Hareket Partisi, tavizkar, teslimiyetçi ve tahripkar zihniyetlere karşı duruşun merkezidir. Biz varken dayatma, tehdit, açılım, yıkım, çözüm, belini doğrultamayacaktır. Biz ayaktayken ekonomik sömürü, planlanan sosyal ve siyasal felaket sonuç vermeyecektir. Bu itibarla diyorum ki bizimle yürü Bilecik."

"Türk milliyetçileri her şeyi dikkatle izliyor"

Bahçeli, partisinin Kütahya Zafer Meydanı'ndaki mitinginde yaptığı konuşmada ise milliyetçi hareketin, tüm gücüyle vatan ve millet için her türlü bedeli ödemeye hazır olduğunu belirterek, "Ülkemizi bölgesinde ve küresel ölçekte parlayan yıldız ve lider yapmaya yemin etmiş Türk milliyetçileri her şeyi dikkatle izlemektedir" dedi.

Karanlıktan aydınlığa çıkılması için bir yürüyüşün yeteceğini ifade eden Bahçeli, "Girdaptan düzlüğe ulaşmanız için bir adımınız gerekecek. Musibetleri kovmak, tasallutu yıkmak için bir hamleniz gözlenecek. Kütahyalı kardeşlerim, gelin, Milliyetçi Hareket'te buluşalım" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim