Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
 Eskişehir'de partisinin Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısına katılan Devlet Bahçeli'ye partililer coşkuyla karşıladı. Partililer salon girişinde Bahçeli'ye çiçek verdi, bastığı yerlere gül döktü.
TERÖRÜN KÖKÜ MUTLAKA KAZINMALI

Basına kapılı olarak partililere yaklaşık 1 saat süreyle konuşma yapan Devlet Bahçeli toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli terörle ilgili olarak "2013 yılından itibaren alan hakimiyeti anlayışı ile Güneydoğu Anadolu'da çok sayıda ilimize yığınak yapanlar 7 Haziran seçimleri sonrası bu yığınaklarını, terör faaliyetlerini artırarak açmışlar. Türkiye'de çok sayıda Mehmetçik ve polis kardeşimizin şehit olmasına sebebiyet vermişlerdir. Terörün kökü mutlaka kazınmalıdır, hiçbir şart altında taviz verilmemelidir" dedi.

26 GÜNLÜK ÇABAYI HEBA ETMEMELİLER

AK parti ile CHP'nin hükümet kurması gerektiğini de söyleyen Devlet Bahçeli " Hükümet olarak sayın Başbakan tekrar görevlendirilmiştir. 26 gün bu koalisyon çalışmalarını devam ettirmiştir. Şimdi bu haftanın başında AKP ile CHP'nin komisyonları çalışmışlardır ve raporlarını genel başkanlarına vermişlerdir. Bu durum karşısında genel başkanlar 26 günlük çabayı heba etmemeliler ve Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu AKP ile CHP koalisyonunu Cuma günü namaz sonrası kurmalılar. Allah hayırlı uğurlu etsin" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim