Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
 MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün Ankara’da il başkanlarıyla bir araya geldi ve 4 maddelik bir talimat verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, teşkilata talimat verdi: Kırmızı çizgi olarak nitelenen 4 maddelik önerimizi kabul etmeyen AKP, PKK’nın 10 maddesini kabul etmiştir. Vatandaşlara çok iyi anlatın.

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün Ankara’da il başkanlarıyla bir araya geldi. Basına kapalı yapılan toplantıda, Bahçeli gündemdeki konuları ve seçime ilişkin çalışmaları değerlendirdi. 7 Haziran’dan sonraki süreci detaylarıyla anlatan Bahçeli, “Kırmızı çizgi olarak nitelenen 4 maddelik önerimizi kabul etmeyen AKP, PKK’nın 10 maddelik önerilerini kabul etmiştir. Şimdi hükümet kuruyor ve seçime gidiyorlar. Önerilerimizi teşkilatlara ve vatandaşlara çok iyi anlatın” talimatı verdi.

ARTIK GÜVENMİYORUM

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun iki kez görüşmeye geldiğini, ancak hiçbirinde “Koalisyon hükümeti kuralım” önerisini getirmediğini belirten Bahçeli, basın önünde ise içerideki görüşmeyi yanlış anlatan ifadeler kullandığını iddia etti. Davutoğlu’na artık güvenmediğini söyleyen Bahçeli, “Kabul edilmeyen maddelerin içinde, bu ülkenin vatandaşı olan, dürüst hiç kimsenin reddedeceği bir şey yok. Buna rağmen niye kabul edilmediğinin ve aslında hükümet kurulmasını kimin engellediğinin yanıtını vatandaşlara da anlatın” dedi.

‘DİKKATLİ OLUN’ UYARISI

Bahçeli, güvenlik endişeleri nedeniyle ülkenin seçim ortamına uygun olmadığını dile getirdiklerini de vurgulayarak, başkanlara “Terörün ve provokasyonların yoğun olduğu bu süreçte çok dikkat edeceksiniz. Her türlü önlemi alacaksınız” talimatını verdi.

MYK TOPLANACAK

Seçim Beyannamesi’ni revize ettiklerini belirten Bahçeli, il başkanlarından taleplerini Genel Merkez’e bildirmelerini istedi. Bahçeli, Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK) seçimi konuşmak üzere önümüzdeki günlerde olağanüstü toplanacağını da açıkladı.
Editör: TE Bilisim