Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kabine revizyonunda görevden alındığını TOBB'un Ordu'ya yapacağı okulun Ankara'daki protokol imza töreninde öğrendi.

Kabine değişikliği Çankaya Köşkü'nden açıklandığı sırada; TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Ordu’da yapılacak 32 derslikli Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin protokolünün imza töreni için basının önüne çıkan Bakan Şahin, Hisarcıklıoğlu'nun ardından konuşmasını tamamlayıp imza törenine geçileceği sırada danışmanından bir bilgi notu aldı. Koruma müdürüne dönerek,' Doğru mu?' diye sorma ihtiyacı duyan Şahin, bir anlık bir duraksamanın ardından notu cebine koyarak programa kaldığı yerden devam etti.

Şahin törende yaptığı konuşmada “Bu ülkeye hizmet eden bu ülke insanına, gençliğine, sağlığına, eğitimine güvenliğine emek verip ter döken, yüreğini ve imkanını ortaya koyan herkese saygı duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim