Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir baklava mağazasının iki şubesinden bir tepsi baklava ve LCD televizyon çaldığı iddia edilen iki kişi, baklavayı otomobillerinde yerken yakalandı. Poliste uyuşturucu kullanmaktan kayıtları bulunan Y.E.K. ve F.K., sevkedildikleri mahkemece serbest bırakıldı.

Hırsızlık olayları, önceki gece Eskiizmir Caddesi ve Ali Rıza Avni Bulvarı üzerindeki iki baklava satış mağazasında yaşandı. Zincir mağazaları bulunan firma, iki şubesinden birinden bir tepsi baklava, diğerinden de LCD televizyon çalındığını polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarından zanlıların kiralık bir arabayla kaçtığını tespit etti. Kısa süre sonra otomobil aynı semtte bulundu. Polis, zanlıları otomobilden az ötede, çaldıkları bir tepsi baklavayı yerken yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, hırsız olmadıklarını, baklavayı canları çektiği için aldıklarını, televizyonu ise niye aldıklarını hatırlamadıklarını söyledi. İki zanlı, hırsızlık suçlamasıyla sevk edildikleri adliyede savcılıkça serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim