Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Ankara’da bir vatandaşın barbekü keyfi acı bitti. Balkonda barbekü yaparken çıkan yangında aparmanın çatı katı yandı.

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Yenimahalle, Varlık Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 3 katlı apartmanın üst katında oturan Cevat isimli bir kişi, barbekü yapmak istedi. Ancak kıvılcımların bir anda etrafa yayılmasından dolayı yangın çıktı. Olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri hemen soğutma işlemine başladı. Yoğun dumandan dolayı yangının meydana geldiği daireye girmekte zorluk çeken itfaiye ekipleri, çatıyı delip daha rahat müdahale etmek istedi. Ekipler, yangını yaklaşık bir saat sonra kontrol altına aldı.

Ekipler yangına müdahale ederken çevrede meraklı vatandaşlardan yoğun bir kalabalık oluştu. Polis, olay yerine şerit çekip vatandaşlara uyarı anonsu yaptı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Barbekü yaparken yangına sebep olan Cevat isimli vatandaş, olay anını şöyle anlattı: ”Yangın terasta çıktı. Ben teras katında oturuyorum. Barbekü vardı barbeküyü yaktım. Bir şeyler pişiriyordum. Birden yukarıdan duman geldiğini fark ettim. Anında fırladım. Ateş çok hızlı yayıldı. İzolasyon köpüğü kullanıldığı için anında yayıldı. Yangından etkilenen olmadı.”

Editör: TE Bilisim