Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
İzmir'de, alkollü eğlence merkezlerine gelen erkek müşterilerle arkadaşlık kurarak evlerinde kaldığı daha sonra da evde hırsızlık yaptığı iddia edilen N.H. (37), evinde kaldığı satış müdürünün şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Bir ithalat firmasında satış müdürü olarak çalışan D.G. (49), yaklaşık bir ay önce Alsancak'ta arkadaşlarıyla bara gitti. D.G., burada kendini N.A.S. ismiyle tanıtan bir kadınla tanıştı. D.G. ve kendisini N.A.S. olarak tanıtan bayan, yalnız yaşayan satış müdürü D.G.'nin Bayraklı'daki evine gitti.

D.G. ertesi gün sabah işe giderken N.A.S. evde yalnız kaldı. Akşam iş dönüşü eve gelen D.G., N.A.S. ile bir süre sohbet ettikten sonra yeni tanıştığı kadını evine gönderdi. D.G. evde sakladığı 800 dolar ile 2 bin lira değerinde ziynet eşyasını kontrol ettiğinde yerinde bulamadı. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne giden D.G. kendini N.A.S olarak tanıtan kadından şikayetçi oldu.

Polis, verilen eşgal bilgileri üzerine D.G.’ye benzer suçlardan kaydı bulunan bayanların fotoğraflarını gösterdi. D.G., evinde kalan kişiyi fotoğrafından teşhis etti. Polis, bu kişinin gerçek adının N.H. olduğunu tespit etti. Yapılan çalışmalar sonrası benzer suçlardan poliste kaydı olan N.H. Alsancak semtinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen N.H., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim