İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Polis baskınıyla yönetimi değiştirilen Bank Asya'ya vatandaşların desteği devam ediyor. Manisalı 63 yaşındaki Hatice Bayraktar, hesap açtırıp 100 lira yatırarak Bank Asya'ya sahip çıktı. Bayraktar, Bank Asya’ya zarar vermemeleri için sürekli dua ettiğini söyledi. Manevi olarak her zaman bankasının yanında olduğunu dile getiren Bayraktar, bugün de bankaya gelerek kendi adına hesap açtırıp 100 lira yatırarak maddi destek olduğunu söyledi.

Bank Asya Şubesi önünde toplanan Manisalılar, Kur'ân, Cevşen ve dualar okuyarak beklemeye devam ediyor. Bank Asya'nın yönetimine polis baskınıyla el koyulmasına tepki gösteren Manisalılar, bankalarına destek olmaya devam etti. Erken saatlerden itibaren bankaya giden vatandaşlar, hesap açtırarak ve para yatırarak bankalarına sahip çıktı. Manisalılar bugün de alınteri dökerek kazandıkları paralarını, altınlarını tereddüt etmeden, en güvendikleri banka olan Bank Asya'ya götürdü. Banka önünde, ellerinde Türk bayraklarıyla “Bankana sahip”, "Milletin bankası", "Para çekmeye değil, yatırmaya geldik" ve “Özgürlüğüne sahip çık” dövizleri açan müşteriler, dişinden tırnağından arttırarak kenara koydukları birikimlerini bankaya teslim etti. Bir grup müşteri ise banka önünde lokma döktürerek yoldan geçen vatandaşlara, banka müşterilerine ve görevlilerine ikram etti. Lokma döktüren müşteriler, ellerindeki dövizlere ise, “Bu bir helal lokmadır. Not: İlahiyat ve Gıda Mühendisi onaylıdır” yazdı.

Oğlu Ziya Bayraktar ile birlikte bankaya giden Hatice Bayraktar da kendi adına hesap açtırarak 100 TL yatırdı. Hesap açtırmasının bankaya ve kendisine hayırlı olması dileğinde bulunan Bayraktar, “Bankamızın polis baskınıyla yönetiminin değiştirilmesi beni çok üzdü. Bu yapılanı doğru bulmuyorum. Bankamızın batırılmaması ve bir zarar görmemesi için devamlı dua ediyorum. İnşallah bankamıza bir zarar veremeyecekler. Allah, her zaman mazlumun yanındadır. Bugünlerin de geçeceğine yürekten inanıyorum. Dualarımla her zaman yanında olduğum bankamıza maddi destek olmak için de bu yaşımda kendi adıma hesap açtırarak 100 TL yatırdım. Karınca kararınca maddi olarak elimden gelen desteği vermeye çalıştım. Ben bankamızın batırılmasını istemiyorum. İnşallah Allah’ın izniyle bankamıza zarar veremeyecekler.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim