Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Adıyaman Barosu Başkanı Avukat Abdullah Tel, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’a iade-i ziyarette bulundu. Abdullah Tel’e baronun yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

    Abdullah Tel, “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte göreve başladığımızda, bizi ziyaret edenlerin başında Belediye Başkanı Sayın Necip Büyükaslan da vardı. Güzel temennilerini ifade etmişlerdi. Bugün kendisine iade-i ziyarette bulunmaktayız. Yoğun olmasına rağmen bizi kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarından dolayı başarılar diliyoruz.” dedi.

    Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise “2012’nin Ekim ayında yapılan Adıyaman Barosu seçiminde başkan olan Avukat Abdullah Tel ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etmek üzere ziyaretlerine gitmiştim. Kendileri bugün bize iade-i ziyarette bulunmaktadırlar. Nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hak aramanın bir adresi de avukatlık müessesesidir. Bu müessesedeki arkadaşlarımız mağdur vatandaşların hak aramasında büyük önem arz etmektedirler." şeklinde konuştu.

    Necip Büyükaslan, "Bugüne kadar Baro Başkanlığı görevinde bulunan Hüseyin Baykar, Ahmet Düzen, Hasan Taşar, Celal Kızılkaya, Yalçın Nakiboğlu, Mehmet Günay, Fahri Bildik, Mustafa Köroğlu, Yusuf Yetiş, Nazım Pektaş ve Demirhan Seçilmiş’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yakinen bildiğimiz, tanıdığımız Abdullah Tel’in, bu bayrağı daha yükseklere çıkartmak üzere gayret sarf edeceğine inanıyorum. Yeni bir vizyonla baroya, hukuk alanında, sosyal ve kültürel alanlarda güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Adıyaman Belediyesi olarak, yapacakları her türlü sosyal ve kültürel hizmetlerde yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim