Aydın'da şiddetli baş ağrısı yaşayan 54 yaşındaki Hayriye Y. 'Ben bu ağrıyla daha fazla yaşamak istemiyorum' diyerek dördüncü kattaki evinin penceresinden atlayarak yaşamına son verdi.

Olay bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, oğlu Ümit Y. ile yaşayan ve bir süredir şiddetli baş ağrısı şikayeti nedeniyle tedavi gören Hayriye Y., bir hafta içinde 3 kez aynı şikayetle hastaneye kaldırıldı. Dün de Aydın’da öğretmen olan kızının evinde yeni yılı kutlayan Hayriye Y., gecenin ilerleyen saatlerinde oğlu Ümit Y. ile evine döndü. Uykusunun olmadığını söyleyen Hayriye Y., oğluna baş ağrısından dert yanıp, "Ben bu ağrıyla daha fazla yaşamak istemiyorum" dedi. Bir süre televizyon izleyen anne-oğul daha sonra yattı.

Sabah saatlerinde kapının ziliyle uyanan Ümit Y., komşularının durumu bildirmesi üzerine bahçeye indi. Dördüncü kattaki evin penceresinden atlayan ve kanlar içinde yatan annesini gören Ümit Y., komşularının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin kadının öldüğünü söylemesiyle sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan Ümit Y.'yi sağlık görevlileri ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı.

Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı

Olay yerindeki incelemenin ardından Hayriye Y.'nin cesedi Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim