Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
 Geçtiğimiz günlerde Samsun, Vezirköprü ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın bulunması için yürütülen arama çalışmaların da Ecrin bebek ölü olarak bulunmuştu. 

Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanı Barış Gündoğdu olayın üzerine 'Artık Yeter Darağaçları Kurulmalı Artık İdam Gelmeli, Tecavüzcülerin Boynuna Yağlı Urgan Geçirilmeli' dedi .

Tecavüzün ve Çocuk İstismarının Cezası İdamdır 

Geçtiğimiz günlerde Türkiye; alçakça,şerefsizce ve bizleri derinden yaralayan bir olay ile sarsıldı . Bu haber hepimizin malumu olan samsunda kaybolan henüz 1,5 yasındaki Ecrin meleğe yapılan iğrenç ve insanlık dışı harekettir. Bu şerefsizliğin cezasız kalmaması ve artık çocuklara, genç kızlarımıza ve bütün kadınlara karsı yapılan her türlü istismarın, bizlerin nezdinde karşılığı İdamdır ve idamın geri getirilmesini bir kez daha dile getiriyorum , Dilerim ki bu son idam çağrımız olur artık idam anayasa girer ve tecavüzcüler cezasını çeker çünkü Tecavüzün ve Çocuk İstismarının hakkı ve Cezası İdamdır ! Peygamber efendimizin buyurduğu gibi ´Cennet anaların ayakları altındadır" hadisinden yola çıkarak, bizler için kutsal ve kıymetli olan kadınlarımıza yapılan ve yapılması noktasında haberini aldığımız her türlü pislik ve rezalete en sert şekilde cevap vereceğimizi ve büyük Türk Devletinin kuvvet birimlerine bu noktada yardim edeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. Tüm Türkiye'den temennim bu tarz tecavüz ve çocuk istismarı olaylarına tepkisiz kalmayalım ve alışmayalım ! 

Ülkemizde Çocuklara Cinsel İstismar Son 10 Yılda %700 Artış Göstermiş
 Başkan Barış Gündoğdu şöyle devam etti  ; 'Gönül isterdi ki bütün dünya çocuklarının güldüğü, sıcak aile yuvasında annesiyle, babasıyla geleceğe umutla baktığı bir dünya inşa edelim; ama maalesef Türk -İslam coğrafyasının tamamında bütün çocuklarımız kan, gözyaşı, zulüm ile yetim ve öksüz olarak dünyaya gözlerini açmaktalar. Ülkü Ocakları olarak Böyle bir zamanda da eğlenceye az zaman, düşünmeye çok zaman ayırmamız gereken bir dönemden geçiyoruz.   
Çocukların yoğun bir şekilde cinsel ve fiziksel şiddete maruz kalıyor oluşu maalesef ki, son yıllarda ülkemiz açısından aşina olduğumuz bir konuya dönüştü. Çocukların cinsel ve fiziksel istismarı sadece kınama açıklamaları ile geçiştirilemeyecek kadar önemli olmuştur. Zira ülkemizde çocuklara yönelik istismar vakaları son 10 yılda %800 artmıştır. Çocuklara yönelik her türlü istismarın önüne geçilmesinin bir devlet politikası olarak benimsenmesi ve toplumsal nedenler ile istismara zemin sunan tüm aktörlerin ortadan kaldırılması için toplumsal seferberlik ilan edilip en yoğun şekilde mücadele etmeliyiz' dedi. 

Editör: TE Bilisim