Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü Dr. Nefi Demirci Hakk'a Yürüdü
Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 1996 yılında Şırnak’ta şehit düşen Vedat Çağlar’ın şehadetinin yıl dönümünde Tuna Mahallesi’ndeki ailesini ziyaret etti.

Şehitlerin, şehadet yıldönümünde ilçedeki ailelerini ziyaret eden M. Tevfik Göksu, Çağlar ailesine konuk oldu. Bu tür ziyaretlerin, minnet duygularını tekrarlamak ve geride kalanları unutmadıklarını göstermek açısından önemli bulduğunu aktaran Göksu, “Biz bugün burada huzur içinde yaşıyorsak şehitlerimizin sayesindedir. Bu sebeple o evlatları yetiştiren sizlere minnet borçluyuz. Bu ziyaretlerle bu minnet duygularımızı tekrarlamak ve devletin her zaman ve her daim yanınızda olduğunu hissettirmek istiyoruz. Bizden bir talebeniz varsa yerine getirmeye hazırız.” dedi.

Şehit babası Bekir Çağlar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah sizden razı olsun. Sizlerin bu ilgisi bizim acımızı hafifletiyor.” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu şehit babası Bekir Çağlar’a Kur’an-ı Kerim, Ak Parti İlçe Başkanı Umut Özkan da Türk bayrağı hediye ederek evden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim