Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma! Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma!
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle buluşmaları kapsamında Değirmendere Mahallesi’ni ziyaret etti.

    Değirmendere Camisi’nin lokalinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Kendisine iletilen şikâyet ve talepleri ilgiyle dinleyip not eden Gümrükçüoğlu, çözüm noktasında ilgililere talimatlar verdi. Ziyaretinde Değirmendere sakinlerine 2 de müjde veren Gümrükçüoğlu, Sülüklü Mezarlığı'na ayrılan yol kavşağı ile Erzurum Yolu'na dönen kavşağın genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

    Eski Hayali Garajı’nın trampa şeklinde değiştirilmesiyle buradaki sıkıntının ortadan kalkacağını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Diğer bir çalışmamız Sülüklü Mezarlığı'na ayrılan yol kavşağı ile Erzurum Yolu'na dönen kavşağın genişletilmesidir. Yaptığımız proje çalışmasına göre Sülüklü Mezarlığı'ndan gelen yol Çimento Fabrikası'nın yanından inip limanın önünden geçecek. Yani sahille buluşmuş olacak. Projesi şuanda belediyemizin mühendisleri ile karayolları mühendisleri tarafından çalışılıyor. Yine aynı şekilde Erzurum’dan gelen yolun duble yol yapılması Rize Caddesi ile kesiştiği kavşağın düzenlenerek sahildeki otoyola kavuşturulması projesi çalışmaları devam ediyor. 2017 yılına kadar bitirilmesi planlanan bu çalışmalarla Değirmendere’nin bir soluk alması sağlanmış olacaktır.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim