Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Başkent'te kontrolden çıkan belediye otobüsünün yolcuların beklediği otobüs duraklarını parçalama anı güvenlik kameralarına takıldı. 3 kişinin yaralandığı kazanın, gaz pedalının takılı kalması sonucu meydana geldiği iddia edildi.

Kaza sabah saatlerinde Ulus, Osmanlı Kavşak’ta meydana geldi. İddiaya, Kemalettin Karakoca yönetimindeki 06 AY 9367 plakalı Ulus-Dikmen hattına ait belediye otobüsünün gaz pedalı takılı kaldı. Kontrolden çıkan otobüs yolcularında beklediği otobüs duraklarına daldı. Bir otobüs durağını yerle bir eden belediye otobüsü diğer otobüs durağını da parçalayıp, durakta bekleyen yayaya çarptı. Hızını alamayan otobüs, kırmızı ışıkta bekleyen 06 FG 672 plakalı belediye otobüsü ve 06 C 6584 plakalı servis aracına da çarptı. Kazada, otobüs şoförü Karakoca ile otobüste bulunan bir yolcu ve durakta bekleyen yaya yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaldırımda sağlık ekiplerinin müdahale ettiği bir kazazedenin ise gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Yaralı kadın daha sonra hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde ve belediye otobüsünün çarptığı araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Durakların dolu olmaması olası bir faciayı önledi.

Görgü tanıkları ise otobüs duraklarında beklediklerini ve birden otobüsün üzerine geldiğini söyledi. Otobüsün durakları parçaladığını belirten vatandaş, bir kadının otobüsün altında kaldığını ve kadının kendi imkânlarıyla bulunduğu yerden çıktığını söyledi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

Öte yandan 3 kişinin yaralanmasına neden olan belediye otobüsünün duraklara dalma anı ise kameralara yansıdı. Büyük bir gürültünün ardından görülen belediye otobüsünün duraklara paramparça ettiği görüldü. Duraklarda bekleyen vatandaşlar ise otobüsün fark edince bulunduğu yerden çığlık atarak, uzaklaştı.

Editör: TE Bilisim