İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Batman'da meydana gelen iki ayrı kavgada 1’i polis toplam 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre ilk kavga İluh Mahallesi'nde bir internet kafede meydana geldi. Kafede iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Yaşanan tartışma kısa süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgaya müdahale etmek için olay yerine giden polislerden biri yaralandı. Yaralanan polis memuru Numan B. (27) ile Mustafa S. (23) ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İkinci kavga Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Bilgilere göre iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada M. Şah Ö. (27) göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanırken ismi henüz belirlenemeyen bir kişi ise hafif yaralandı. Ambulansla Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan M.Şah Ö.'nün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada iki ayrı noktalarda çıkan kavgaya karıştıkları iddiasıyla çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Olaylarla başlatılan soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilisim