Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçedeki pazarları denetledi. Esnafın ve vatandaşların isteklerini dinleyen Yaşar, kendisine eşlik eden birim müdürlerine anında talimatlar verdi.

Merkezindeki pazarın yanı sıra Demetevler, Batıkent, Karşıyaka ve Şentepe pazarlarını ziyaret eden Yaşar, vatandaşlara kısa bir süre sonra faaliyete geçecek olan Yenimahalle Pazaryeri’ni anlattı. Türkiye’ye örnek olacak bir projeyle pazaryerlerini alışveriş merkezleri gibi konforlu bir hale getireceklerini söyleyen Yaşar, esnaftan da bu konfora uyumlu bir duyarlılık beklediğini söyledi.

Vatandaşların sağlıklı ve ucuza beslenmesi için pazarlara sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Yaşar, "Pazar kültürünü zamanın şartlarına uydurarak yaşatabiliriz. Pazarlar haftada bir ya da iki gün hizmet veriyor haftanın diğer günleri bu alanlar atıl vaziyette kalıyor. Yenimahalle’nin merkezinde inşası süren Yenimahalle Pazaryeri bir alışveriş merkezi konforunda vatandaşlara hizmet verecek. Bu çalışmayı tamamlamamızın ardından, kapalı pazaryeri anlayışını tüm Yenimahalle sınırları içerisine yayacağız." dedi.

Editör: TE Bilisim