Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Eskişehir’de bir araç, benzin istasyonundan yakıt aldıktan sonra henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle patladı. Araç içinde bulunan iki kişi yaralanırken, patlamadan bir dakika önce LPG tankerinin olay yerinde yakıt boşattığı öğrenildi. Patlamanın tankere sıçramaması büyük bir faciayı önledi.

Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Muattalip 2 Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 26 SN 745 plakalı araç benzinlikten yakıt aldı. Ücreti ödedikten sonra araca binen iki şahıs benzinlikten yaklaşık 20 m uzaklaştıktan sonra aniden patladı. Bir anda aracın arka bagaj kısmından alevler yükseldi. İlk müdahaleyi benzinlik çalışanları yaptı. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri araç içerisinde yaralanan iki kişiyi Eskişehir Devlet Hastanesi’ne götürdü. İtfaiye ekipleri de aracı söndürerek çevreye sıçramasını engelledi.

Diğer yandan, aracın patlamadan bir dakika önce olay yerinde LPG tankerinin depoya yakıt boşalttığı ve patlamanın da bu esnada olduğu öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, patlamanın yaşandığı bölgede bulunan LPG tankında 40 ton’a yakın LPG bulunduğunu ve patlamanın oraya sıçramamış olmasının büyük bir şans olduğunu söyledi.

Patlamanın şehrin içinde bir benzin istasyonunda olması ve LPG tankerine sıçramaması büyük bir faciayı önledi.

Editör: TE Bilisim