MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Adapazarı Berberler Odası, engellilerin berber hizmetinden rahatça yararlanması için berber dükkanlarının girişlerinde düzenlemeler yapılmasına yönelik kampanya başlattı. Engellilere yönelik ilk çalışmayı Erkek Kuaförü Muhammet Mustafa Yazıcı yaptı. Dükkanının girişine engelli rampası yaptıran Yazıcı'yı, Adapazarı Berberler Odası Başkanı Veysel Yıldız ziyaret ederek yaptığı çalışma için teşekkür etti.

Yazıcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü yürüyüşüne katılarak destek verdiğini, bu yürüyüş sırasında Sakarya Beyazay Derneği ve Sakatlar Derneği yönetim kurulu üyesi Selim Özen ile tanıştığını dile getiren Yazıcı, "Selim bey için esnafların işyerlerinin girişlerinde yapacakları değişikliklerle engellilerin ihtiyaçlarını rahatça karşılıya bileceğini dile getirmişti. Bende işyerimin girişine bir rampa yaparak engelli vatandaşlarımızın rahatça girip çıkışını sağladım." dedi.

Adapazarı Berberler Odası Başkanı Veysel Yıldız, berberler olarak engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışma yaptıklarını söyledi. Yıldız, şöyle devam etti: "Engelsiz tıraş çalışmalarımız sürerken, şehit yakınları ve gazilerimize sağladığımız yüzde 50 indirimin engelli vatandaşlarımız içinde geçerli olduğunu belirtmek istiyorum. Yatağa mahkum evinden çıkamayan hastalara tıraş hizmetimiz devam ediyor. Her sağlam insanın bir engelli adayı olduğunu hatırlatmak isterim. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız sürecek. Bu kapsamda ilimizde bulunan 3 tane engelli okulunu ziyaret edeceğiz. Oralarda ne yapabiliriz ona bakacağız."

Selim Özen ise engelliler adına yapılan çalışmalara teşekkür ederek "Darısı diğer esnaflarımızın başına diyoruz. İnşallah herkes işyerlerinde engellilere yönelik hayatımızı kolaylaştıran çalışmalar yapar." dedi.

Editör: TE Bilisim