Beşiktaş Belediyesi, sokak kültürünü canlandırmak ve çocuklara yaşanabilir bir kent yaratmak için “Ayda Bir Gün Sokak Bizim” etkinliği düzenledi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Hollanda Başkonsolosu Bart Van Bolhuis ve Beşiktaş Özgür Pedallar üyesi çok sayıda çocuk Beşiktaş sokaklarında bisiklet sürerek etkinlik alanına geldi.

Beşiktaş Belediyesi, güzel bir kent, temiz bir dünya, daha sağlıklı çocukların yetişebilmesi için Hollanda Başkonsolosluğu’nun desteği ve çok sayıda STK’nın da katılımıyla ‘’Ayda Bir Gün Sokak Bizim’’ etkinliği düzenledi. Mecit Ali ve Behçet Necatigil sokakta düzenlenen etkinliğe çocukların ilgisi yoğun oldu. Gün boyu süren atölyelere katılan minikler hem doyasıya eğlendi, hem de yarışmalarla hünerlerini sergiledi.

Başkan Akpolat’tan bisiklet yolu müjdesi

Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ,Hollanda Başkonsolosu Bart Van Bolhuis ve Beşiktaş Özgür Pedallar üyesi çok sayıda çocuk Mahmut Erseven İlkokulu’ndan etkinliğin yapılacağı alana bisiklet sürerek geldi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte Başkan Akpolat önümüzdeki günlerde Beşiktaş’a bisiklet yolu yapma müjdesi vererek şunları ifade etti: ‘’Beşiktaş çok tarihi ve engebeli bir yer oldukça sıkıntılar var. Beşiktaş yayalar için çocuklu anneler için bunları ortadan kaldırmak için bu deneyimi yapmamız gerekiyordu. Beşiktaş’ı bisiklet sürücüleri için, engelliler için yayalar için yaşanabilir bir kent haline getireceğiz.  Üzerlerinde gezdiğimiz güzergahlarda bisiklet yolları yapacağız.’’

Başkan Akpolat ve Hollanda Başkonsolosu Bart Van Bolhuis etkinlik alanındaki stantları gezerek bilgi aldı. Çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Akpolat’a vatandaşların da ilgisi yoğun oldu.

Editör: TE Bilisim