Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi 2’inci tur rövanş maçında bugün Liverpool ile yapacağı maç öncesi, bazı Beşiktaş taraftarları gece saatlerinde rakip takımın kaldığı otelin önünde toplandı. Liverpool aleyhine tezahürat yapan taraftarlar meşale yakıp otomobille tur attı. Taraftarlar polisin uyarıları üzerine dağıldı.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında bugün karşılaşacağı Liverpool takımı kafilesi Bağcılar’daki bir otele yerleşti. Bir grup Beşiktaş taraftarı gece saatlerinde Liverpoolluların kaldığı otel önünde toplandı. Otel önüne gelen yaklaşık 20 taraftar, Liverpool ve bu takımın oyuncusu Mario Balotelli aleyhinde tezahürat yaptı. Polis ekipleri ve otelin güvenlik görevlileri de otel çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Taraftar grubu geldikleri otomobillerle otel çevresinde tur atarak meşale yaktı. Polis ekipleri, tur atan otomobilleri durdurarak taraftarları kimlik kontrolünden geçirildi. Taraftarlar, polisin sessiz olmaları ve uzaklaşmaları yönündeki uyarılar üzerine otelin bulunduğu bölgeden ayrıldı

Beşiktaş, İngiltere’deki ilk karşılaşmayı 1-0 kaybetmişti. Beşiktaş’ın turu geçebilmesi için karşılaşmayı en az 2 farkla kazanması gerekiyor.


Editör: TE Bilisim