Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Bursa’da, evinde beslediği kurdun saldırısına uğrayan bir kişi hastaneye kaldırıldı. Saldırgan kurt ise müşahede altına alındı.

    Demirtaş Mahallesi Tepecik mevkiinde yaşayan B.U. (32) memleketi Rize’den getirdiği yabani kurdu bahçesinde beslemeye başladı. Önceki gün akşam 17.00 sıralarında kurdun saldırısına uğrayan B.U., yaralandı. Yüzünde, sağ elmacık kemiği ve çene kemiği üzerinde ciddi yaralanmalar meydana gelen yaralı, 112 acil servis ambulansı ile Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. B.U.’nun tedavisine plastik cerrahi servisinde devam edildiği bildirildi.

    KURT MÜŞAHEDE ALTINDA

    Saldırgan kurt ise Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak Osmangazi Belediyesi Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne getirdi. Kurt, kuduz hastalığına karşı müşahede altına aldı. Vahşi kurt burada 10 günlük müşahede süresini doldurduktan sonra Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bölge Müdürlüğü’ne gönderilecek.

    Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Aysu A. İlman, konu ile ilgili şunları söyledi: “Daha öncede karşılaştığımız bir tablo olan yaban hayata ait canlıları küçükken besleyip onlara sahip çıkmak her ne kadar masum ve iyi niyetle olsa bile, ya o canlının ya da besleyen kişinin psikolojik ve yahut fiziksel bir travmasıyla sonuçlanmaktadır. Kanatlısından tutun da kurt, tilki, hatta ayı yavrusuna kadar bu hayvanlar bakıma gerçekten muhtaç ise geçici bir süre bu işin ehilleri tarafından bakılmalı ve olabildiğince kısa süre içinde yine doğal hayata bırakılmalıdır. Uygun değilse özel rehabilitasyon merkezlerine yollanmalıdır.”

Editör: TE Bilisim