Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
Beylikdüzü'nde aşırı hız sonucu kontrolden çıkan otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 23.00 sıralarında, E-5 Karayolu Topkapı istikameti Ambarlı sapağında meydana geldi. İçinde 4 kişi bulunan Ozan G. yönetimindeki 09 LZ 007 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak savruldu ve önce bariyerlere, ardından yol üzerindeki aydınlatma direğine çarpıp takla attı. Yan yola savrulan otomobildeki Adem Çelik (16) ile Erdem Engin (16) olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Ozan G. ile Metehan Cansağ ise hafif yaralandı.

Kaza mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü. Hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. E-5 Karayolu Avcılar istikameti yan yol yaklaşık bir saat trafiğe kapatıldı.

Olay yerindeki bir görgü tanığı, "Araç E-5 üzerinden Avcılar istikametine doğru gidiyordu. Aydınlatma direğine çarptı. Takla atarak yan yola girdi. Çarpmanın etkisiyle 3 kişi aracın arka camından dışarı fırladı. Şoför ve diğer arkadaşında ciddi bir şey yoktu. Şoför şoka girdiği için hastaneye götürüldü" dedi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim