AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
1937  yılında yapılan ve 6 gün süren ll.Türk Tarih kongresi boyunca, Atatürk kongreyi aralıksız izlemiş ve katılan yabancı bilim adamlarının büyük hayranlığını kazanmıştı.
Kongreye tebliğ sunan ünlü felsefeci Prof. dr. Ernst Von Aster, -Felsefe Tarihinde Türkler-- başlıklı  konuşmasına başlarken: 

" Dünyada 6 gün süren bir bilimsel kongreyi baştan sona izleyen tek devlet başkanı Atatürk'tür" diyerek sözlerine devam etmiştir. 
Fahri kongre başkanlığını ve açılış konuşmasını yapan İsviçreli tarihçi, Antropolog Prof. Eugene PİTTARD'ın yönetiminde kongrede geçen konuşmalardan :

"Türklerin anayurdu uhrevi Mezopotamya değil, Dünyevi Orta Asya'dır. Burada M.Ö 12000 lerde yontma taş devrini tamamlamışlar, Avrupalılar henüz  ağaç ve kaya kovuklarında  yaşarlarken, Türkler  Orta Asya'da kereste ve maden uygarlıklarını meydana getirmiştir. Hayvanları evcilleştirmiş, çiftçiliğe başlamışlardır.
Cilalı taş devrine rastlayan buzul devri nedeniyle, birçok Türk kabilesi göçe başlamıştır. 
M.Ö 7000 yıllarına kadar çiftçiliği ve çobanlığı ilerletmiş, altın, bakır, kalay ve demiri keşfetmiş olan Türklerin bir kısmı batıya doğru yayılmaya başlamışlardır. 
Buradan "mukaddes yurt" edindikleri  Anadolu'da Eti (Hitit), Mezopotamya'da Sümer, Elam, Akad ve nihayet Mısır , Akdeniz  ve Roma  uygarlıklarının temellerini atmışlardır.
Bütün bunlar yaşanırken, Avrupa insanı hala  mağaralarda yaşıyordu. ....."

Bunlar, İsviçreli Antropolog, tarihçi Prof. EUGENE PİTTARD ve diğer bilim adamlarının ortak görüşleriydi.

Bunları öğren ki ey milletim, testereci katil, hırsız, soyguncu, Hz. Muhammed düşmanı, Türk  düşmanı, İsrail'in kölesi olan Arapların esiri olma. 
Atatürk'üne ve Tarihine sahip çıkmazsan, sonsuza kadar bağımsızlığını kaybedeceksin. Ve bu bölgeden sürüleceksin.
Hala anlamıyor musun ey milletim!.
  
KENAN ÖZEK

Editör: TE Bilisim