Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Telefon dolandırıcıları yapılan tüm uyarılara rağmen vatandaşları mağdur ediyor. Bursa'da cep telefonundan aradığı vatandaşa, "Hesabınızda bin 100 lira para birikmiş, hesap rnumarası verin ki parayı göndereyim" diyen kimliği belirsiz bayan, vatandaşın 198 lirasını çalmak istedi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Mudanya Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden B.Ç. (43), cep telefonundan arayarak kendisini sigorta görevlisi olarak tanıtan kimliği belirsiz bayan tarafından dolandırıldığını söyledi. Olayla ilgili ifade veren B.Ç., "Cep telefonumdan arayan bayan, 'Sizin sigortanız bitmiş yeniletmek istiyor musunuz?' dedi. Sigortanın yenilenmesini istemediğimi kendisine ilettim. Karşıdaki bayan ise 'O zaman hesabınızda bin 100 lira para var, hesap numarası verin size gönderelim' dedi. Bunun üzerine banka hesabımın numarasını bayana söyledim. Bir süre sonra bankaya gittiğimde hesabımda para olmadığını, kartlarımın şifresinin kırıldığını gördüm. Kartlarımı iptal ettirdim. Hesabımdan 198 lira çekilmek istenilmiş, ancak becerememişler." dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim