Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba? Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba?
Bingöl İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ethem Metehan Yaşar, Bingöl'de görev yapan basın mensuplarını, İl Jandarma Komutanlık binasında misafir etti.

Bingöl İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ethem Metehan Yaşar, basın mensupları ile sohbet etti, daha sonra kışla içerisinde yapılan değişikliklerden bahsetti. Yaşar, ''Askerlerimizin halı saha maçı yapabileceği bir alan yoktu. Kendi girişimlerimizle bir halı saha yaptırdık ve askerlerimiz bu yapılan tesisten istedikleri zaman faydalanıyorlar. Ayrıca spor salonu yaptık. İçerisinde her çeşit spor malzemesi mevcuttur. Burada da askerlerimiz ve polis arkadaşlarımız gelerek bu imkanlardan istifade edebiliyorlar.'' dedi.

Bir basın mensubunun, 'Bingöl'de kar yağışı çok fazladır. Zeminde kar olduğu zamanlarda, askerler bu tesisi nasıl kullanıyor?' sorusuna Albay Yaşar, şu cevabı verdi: ''Haklısınız. Bingöl'de kar yağışı çok fazla oluyor. Biz, burayı kendi imkanlarımız doğrultusunda yaptık. Kapalı olmasını en çok ben isterim. İmkanlar kısıtlı olduğundan ancak buna gücümüz yeterli geldi. Ama bunun da bir şekilde halledilmesi için elimden geleni yapacağım. Ayrıca yağış olduğu zamanlarda tesis kullanılmıyor. Ancak içerisinde kar birikintileri temizlendikten sonra kullanıma açılıyor.''

Albay Yaşar, gelen basın mensuplarına üzerinde Jandarma Genel Komutanlığı yazılı çakılardan hediye ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim