En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
Bingöl'de, geçtiğimiz Eylül ayında PKK mensuplarınca, Bingöl - Karlıova yolunun Hacılar köyü mevkinde menfez altına döşenen patlayıcının patlatılması sonucu, şehit olan 8 polis memuru için Bingöl Emniyet Müdürlüğü Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Bingöl merkez Ulu Camii'nde gerçekleşen programa; Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Üniversitesi Rektörü Gıyasettin Baydaş, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, İl Müftüsü Mecit Can ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlerin tek tek ismi okunarak hepsi için duaların yapıldığı programda ilahiler okundu. Program, Müftü Mecit Can'ın yapmış olduğu dua ile son buldu. Camii çıkışında ise vatandaşlara gül suyu dökülerek, mevlid şekeri ve çikolata ikramında bulunuldu.

Ayrıca, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan personel, şehit olan meslektaşları adına 180 hatim okumuştu. Hala devam eden nakdi kampanyada da şu ana kadar Bingöl Emniyet Müdürlüğü 156 bin lira, ülke genelinde ise toplamda 300 bin liranın üzerinde nakdi para toplandı.

Editör: TE Bilisim