Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Bingöl merkezde bulunan Vali Güner Orbay Okulu ile Denizli'de bulunan Özel Servergazi Sabiha Süt Okulu arasında kardeşlik bağı kuruldu. Denizli'den gelen heyet, yanlarında getirdikleri hediyeleri öğrencilere dağıtarak, kardeşlik köprüsü kurmak istediklerini belirtti.

Özel Servergazi Sabiha Süt Okulu Müdür Yardımcısı Cem Altay, Okul Aile Birliği Başkanı Ebru Kaya ve okul velilerinin bulunduğu heyet, Vali Güner Orbay Okulu'nu ziyaret etti. Daha önce yapılan protokol ile kardeş okul ilan edildiklerini ifade eden Vali Güner Orbay Okul Müdürü Ahmet Çelik, ''Sizler buraya sevgilerinizle geldiniz. Oradaki kardeşlerimizin selamı ile, çocuklarımızı sevindirme adına geldiniz. Bizler de sizlere sevgimizi ve saygımızı sunuyoruz.'' diyerek gelen heyete teşekkür etti.

Özel Servergazi Sabiha Süt Okulu Müdür Yardımcısı Cem Altay ise insanlığın ortak paydasının kardeşlik olduğunu vurgulayarak, ''En çok ihtiyacımız olan şey kardeşlik. Bu kardeşlik olduğu süre içerisinde, bizim aramıza kötülüklerin girmesi çok zordur. Biz bu dayanışmanın sağlanmasını istiyoruz. Maalesef ülkemiz içerisinde kötü planları olanlar ya da kötülük yapmak isteyenler olabiliyor. Bu insanların yapmış olduklarına karşılık biz de bu kardeşlik projesini daha da büyütmek istiyoruz. Anne, babalarımızda bu projenin içerisine girdi. Denizlideki anne, babalarımız tanımadıkları Bingöl'deki anne, babalara ve oradaki öğrencilerimizde buradaki tanımadıkları öğrencilere hediyeler gönderdiler.'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim