Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Kars Valisi Eyüp Tepe, sıfırın altında 25 derecede düzenlenecek Sarıkamış Şehitlerini Anma Töreni'nde bir araya gelecek binlerce kişinin dünyaya çok önemli bir mesaj vereceğini söyledi.

Vali Tepe, gezi ve incelemelerde bulunmak için geldiği Sarıkamış’ta, ‘Türkiye Şehitleriyle Yürüyor’ yürüyüşünün gerçekleşeceği Kızılçubuk mevkiinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Tepe, Sarıkamış Şehitlerini Anma Töreni'ne katılması beklenen 15 bin kişinin karda kışta Türkiye’nin aşağı yukarı en soğuk görünen ve sıfırın altında 25 dereceyi bulan havasında bir araya gelmesinin çok önemli olduğunu ifade ederek, bu bir araya gelişin önemli olduğunu ve bu durumun kelimelerle ifade edilmesinin mümkün olamayacağını söyledi.

ANMA PROGRAMINA BİRÇOK BAKANIN KATILMASI BEKLENİYOR

Bir haftadır Ankara’da Cumhurbaşkanını, Başbakanı, bakanları ve bürokrasinin üst basamağındaki müsteşarları ve genel müdürleri 98. düzenlenecek 'Türkiye Şehitleriyle Yürüyor' sloganıyla düzenlenen törene davet etmek için bulunduğunu ifade eden Vali Tepe, bu yıl yüksek bir katılımla anma törenlerini düzenlemek istedikleri ve programa 15 bin civarında bir katılım beklediklerini belirtti.

Vali Tepe, şu aşamada 4 bakanın programa katılımlarının beklendiğini, bu manevi havayı ve atmosferi yaşamalarının Kars ve Sarıkamış için çok anlamlı olduğunu kaydederek, "Bugün burada İl Özel İdare Genel Sekreterimiz, Sarıkamış Kaymakamız ve Jandarma komutanımızla incelemelerimizi değerlendirmelerimizi yapıyoruz. İnşallah ecdadımıza yakışır bir anma programı olur." dedi.

Öte yandan Vali Tepe, Sarıkamış Şehitlerini anma programına en çok katılımın ise kendilerine ulaşan taleplerden Karadeniz bölgesinden olduğunu kaydet.
Editör: TE Bilisim