Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba? Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba?
 "Kapı Komşum Can Dostlarimdan birinin Cudi Dağında Pkk lı piçlere karşı verilen mücadelede şehadete kavuştu Şırnak yüz defa yıkılsa bin defa yakilsa neye yarar ne fayda. Bir yiğit gardaşı daha aldı bizden. Abdurrahman Avcı... O sadece bir korucu değil, memleket aşığıydı, al bayrak sevdalısıydı, dosttu, arkadaştı, abiydi, kardeşti, ülkemizin ve ülkümüzün Şırnak'ta dalgalanan sancağıydı. Velhasıl o Türkiye diye kalbi çarpan milyonlarca ülkücü'den biriydi. Şimdi Şehit... Şırnaklı vatan severlerin sevgili abisi ve kardeşiydi Şehit Kahraman Abdurrahman Avcı hakkını helal eyle reisim. Hepimizin başı sağ olsun. Vatanımız, bayrağımız, ülkümüz sağ olsun..." (Alıntı)

Şırnak’ın Cudi Dağı bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen güvenlik korucusu Abdurrahman Avcı'nın daha önce de iki kez gazi olduğu öğrenildi.

CNN Türk








Editör: TE Bilisim