İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
 Fransa Türk Federasyon'un Strasbourg Birlik Şöleni ile başlattığı ve Paris, St Etienne Birlik Şölenleriyle devam ettirdiği, Fransada yaşayan Türklerin birlik ve beraberliğini hedefleyen şölenlerin ilk bölümünün son programını 19 Ocak Cumartesi günü Fransa'nın Toulouse şehrinde gerçekleştirdi.

Muhteşem bir Final'e sahne olan programda 2 bin kişinin katıldığı programa Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık'ın düeti damgasını vurdu.

Şölen'e MHP Myk Üyesi Sayın Cemal Çetin ve Fransa Türk Federasyon Genel Başkanı Sayın Namık Şahin ile Başkanlık Divanı Üyeleri de katılırken, gurbetçilerin yoğun ilgisi dikkat çekiciydi.

Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık'ın birlikte söyledikleri eserler yoğun alkış alırken, programa katılan Şemsimah Şener ve Emrah Bala da konukların taktirini topladı.

Şiirlerin okunduğu konuşmaların yapıldığı gecede yapılan çekilişte ise, bir kişiye Otomobil, bir kişiye LCD televizyon, bir kişiyede İped hediye edildi.
Fransa Türk Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ayhan Şahan, Birlik Şölenerinin 2. kısmının önümüzdeki aylarda başlayacağını ve en az 3 şehirde daha tekrarlanacağını belirtti.

Editör: TE Bilisim