Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir süre önce eşinden boşanan kişi, 17 yaşındaki oğluyla birlikte ayrıldığı eşinin kaldığı eve bıçakla saldırdı. Olayda, bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan zanlıların yakalanması için Bursa Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı soruşturma başlattı.

    Bir süre önce Turan I.’dan (48) ayrılan Fatma I. (34), Murat Ç. ile Murat Ç.’nin babasının Çirişhane Mahallesi Sevim Sokak’taki evinde yaşamaya başladı. Saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda Turan I., yanına 17 yaşındaki oğlu Onurcan I.’yı da alarak Sevim Sokak’taki eve gitti. Çıkan kavgada, Turan I. ve oğlu Onurcan I., evdekilere bıçakla saldırdı. Murat Ç. (36) aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

    Olayda Fatma I., Ali Ç. ve yeğenleri Yazgın Ç. yaralandı. Yaralılar ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan Fatma I. da Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Murat Ç.'nin cesedi ise Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

    Olay yerinden kaçan zanlı baba ve oğlunun yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim