Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
 Nasıl bir yalan rüzgarı,nasıl bir iftira lağımları akıtılıyor,bir makam uğruna değer mi bu kadar ahlaksız iddialar,bu koltuklar size babanızdan miras mı kaldı,Allah daha iyi hizmet edeni sizinle haşa sınırladı mı? , Haşa Allah sizden daha iyi yapanı yaratamaz mı?

Allah haşa hep ampül sever tek tip mi düşünmeyi emrediyor? Allah herkesi farklı yaratmıştır.bu farklı yaratılmanın sonucu farklı insanlar ve farklı partiler farklı her türlü yapılar vardır. Buna tahammülsüzlük ona isyan değil midir?

Sizin gİbi düşünmek karar vermek oy vermek zorunda mı herkes? Bu tahammülsüzlük gerginlik saldırganlık iftira toz duman içerisinde seçim mi olur? Bu mübarek dini bu kadar makam koltuk hırslarınıza alet etmeye ondan nemalanmaya hakkınız var mıdır? Eşit adil dürüst yarış yapmak yarışçının delikanlılık adamlık şanındandır.

Teröristle kanlı katille aşiret feodal barzani eşkıyası ile kol kola gireceksiniz. Kendi gözünde merteği görmeyenler başkalarının gözündeki çöpe laf söyleyecekler hakka reva mı?, Diğer partilerin çatı adayına CHP iftirası sorgusu yapacaksınız, yürüyün işinize bakınız müfteri takımı! Bu millet en son o aydınlık sabaha uyanacak o sabahta inşallah pırıl pırıl her şey ortaya çıkacak karanlıklar dağılacaktır. Birilerinin kuyruğunda lider ülke hayali İsrail sabahına uyanılan büyük bir hezeyandır.

SABRİ ŞENEL

Editör: TE Bilisim