Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Bunlar Kabile olmayı bile çok görürler Türk Milleti'ne.

Türk Devleti ve Türk Milleti hep rahatsız eder bunları..

Kurumların başındaki TC ismini bile kaldırıp atıyorlar çöpe,

Milli olan her şeye karşıdırlar.İstiklal Marşımız,Çocuklarımıza okutulan Andımız velhasılı Atatürk'ün emaneti olan ne varsa hepsinden de rahatsız olurlar.

Ama konuşmaya başlayınca ''Büyük Kürdistan'' diye hava atmayı pek severler.Hatta Irak'tan,İran'dan,Suriye'den ve Türkiye'den koparacakları toprak parçalarıyla Ortadoğu'nun en büyük Devletini kurmanın hayaliyle yaşarlar.

Hainler teker teker davet edilir Türkiye'ye.

Artık eski Türkiye yok.Devrim yapıldı.Atatürk ilke ve inkilapları rafa kaldırıldı.Askerlerin havası söndü.İleri demokrasi diyerek Amerika'ya ve Avrupa Birliği'ne Türksüz ve ideolojisiz yeni Anayasa sözü veriliyor. Oysa tarih boyunca Türk Milleti kurduğu bütün Devletler de Türklüğü Anayasasının ilk kuralı olarak yazdırmıştı.

Azınlıkları ve dini cemaatleri ihya etme adına kapalı kapılar ardında verilen sözü Türk Milleti'nin bağrına bir hançer gibi saplandı maalesef...

Fener Rum Patriği ve Ermeni Başpiskoposunun önderliğinde hahamlarla, keşişlerle,zangoçlarla biraraya gelen siyasal iktidarın demokratik açılım adında müslğman Türk Milleti'nin genetik yapısıyla oynamasını büyük bir üzüntü ile seyrediyoruz.


Şimdi önümüzde yeni Anayasa süreci var. Yeni kelimesinin de bu süreçte bir tuzaktan ibaret olduğunu ifade etmek isterim.Türk Milliyetçileri olarak TÜRK hakimiyetinin sona ereceği ve Türklük mefrumunun rafa kaldırılacağı YENİ bir Anayasayı asla kabul etmiyoruz.

Bu konuda ne kadar ciddi olduğumuzu yakında görecekler.

Bozkurtlar ihanete geçit vermeyecektir.

ERTUĞRUL KALAFAT

Editör: TE Bilisim