Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
Adapazarı’nda tren istasyonunda park halinde vagonların bulunduğu alanda fotoğraf çektirmek isteyen Nurullah Zengin(17) isimli genç 27 bin 500 volt akıma kapılarak feci şekilde can verdi.

Aralarında Nurullah Zengin’in de bulunduğu 7- 8 kişilik bir arkadaş grubu, Adapazarı ilçesi Mithatpaşa Tren İstasyonu’nda gezintiye çıkarak fotoğraf çekmeye başladı. Vagon önünde birkaç arkadaşı ile fotoğraf çektiren Nurullah Zengin daha sonra park halindeki vagonun üzerine çıktı. Zengin, vagonun üzerine tırmandıktan sonra ayağa kalkar kalkmaz, kafası vagonun üzerinden geçen 27 bin 500 voltluk akıma değdi. Talihsiz genç elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi. Bedeni çarpmanın şiddetiyle vagonun altına fırladı.

112 sağlık ekipleri talihsiz gencin hayatını kaybettiğini belirleyince olay yerine polis çağrıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu arada arkadaşları Nurullah Zengi’ni vagonun üzerine çıkıp kafasını kaldırmasıyla saçlarının akıma değdiğini ve elektrik çarpmasının etkisiyle fırladığını anlattı.

Editör: TE Bilisim