MHP Adıyaman İl Teşkilatının yapmış olduğu basın açıklaması :

1 Kasım Genel seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisinde olağanüstü kurultayı toplayarak Genel Başkan değişikliği yapılması yönünde yükselen sesler olmuştur.


Adıyaman İl Teşkilatı olarak, MYK üyesi Şükrü DOĞAN, Merkez İlçe Başkanı Ömer YILDIRIM, Kadın Kolları Başkanı Esma GÜNDÜZ, Ülkü Ocakları Başkanı Mahmut YILMAZ, İl Başkan Yardımcısı Mustafa GÜNDOĞAN, Besni İlçe Başkanı Hamdi ASLAN, Gölbaşı İlçe Başkanı Mustafa ÇIRAKOĞLU, Tut İlçe Başkanı Hüseyin Gazi YILMAZ, Çelikhan İlçe Başkanı Halil YURDAKUL, Samsat İlçe Başkanı Hamit KORKMAZ, Sincik İlçe Başkanı Abuzer GÜLER ile yapmış olduğumuz istişare toplantısı sonrasında oluşan düşüncemiz Milliyetçi Hareket Partisi kurultayının Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin de belirttiği gibi olağan kurultay tarihi olan 18 Mart 2018’de yapılmasının daha uygun olacağı yönündedir.


En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz

Milliyetçi Hareket Partisi, her kafası esenin girişimiyle kurultay toplayacak bir parti değildir. Süresinde yapılacak olan olağan kurultayda Genel Başkan Adaylığı vasfını taşıyabilecek herkes aday olabilir. Yapılacak olan yarışta da ülkücü iradeyi yansıtacağından emin olduğumuz üst kurul delegelerimizin teveccüh göstereceği aday Genel Başkan olacaktır.


Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Teşkilatı olarak, Genel Merkezimiz ve mevcut Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin emrindeyiz.


Hüseyin Özgün

MHP Adıyaman İl Başkanı

Editör: TE Bilisim