Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Bucaspor U17 Takımı futbolcularından Ömer Teymur, İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti, üç arkadaşı ise ağır yaralandı. Genç futbolcunun babasının da daha önce trafik kazasında yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Zafer Mahallesi, Turgut Özal Caddesi'nde meydana geldi. Kontrolden çıkan 35 EDL 29 plakalı hafif ticari araç, önce yol kenarındaki aydınlatma direğine, ardından duvara çarptı. Bucaspor altyapısında amatör futbolcu olan Teymur, sağlık meslek lisesi öğrenci Rıdvan Öcal (18), Bayram Şekerci (17) ve Ferit Altay (17) yaralandı. Özel Buca Tınaztepe Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Teymur kurtarılamadı. Kaza yapan futbolcuların, antrenmandan evlerine dönmek için yolda olduğu öğrenildi. Ömer Teymur'un cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralı üç futbolcunun da hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: TE Bilisim